STreaming- ja webcast-palvelut

Onko tarpeenanne tavoittaa suuri määrä yleisöä helposti? Haluatteko lähettää sanomaanne vaivattomasti koko organisaatiolle? Nostetaanko paneelikeskustelunne näkyvyyttä osallistamalla katsojat? 

Meiltä saat webinaari-, hybridi-, koulutus- sekä muut streamaus-palvelut kaikkiin organisaationne tarpeisiin joustavasti, helposti ja vaivattomasti.

7

Striimaus- ja webcasting-palvelut

SMG-mediapalvelut toteuttaa suoria lähetyksiä pienistä lähetyksistä aina isoihin Hybriditapahtumiin.
Tarjoamme toteutukset halutun kokonaisvaltaisena ratkaisuna sisältäen myös joko tilat tai tulemalla paikanpäälle asiakkaan tiloihin.
Palvelumme sisältää tarvittavan tekniikan, osaavan henkilöstön sekä virtuaalitapahtuma-alustan.

SMG tarjoaa myös ratkaisut jotka takaavat onnistuneen katsojakokemuksen kaikilla päätelaitteilla.
Laadukas tallenne on katsottavissa tilaisuuden jälkeen halutessanne.
Jälkitallenteen editointipalvelut onnistuvat myös helposti ja niistä sovitaan erikseen.

konferenssit ja seminaarit

Toteutamme myös toiminnallenne tärkeät tapahtumat sekä asiakastilaisuudet yhdessä laajan kumppaniverkostomme kanssa.

kokoukset

Kokoukset etäosallistumis- ja seuranta mahdollisuuksilla mahdollistaa helpon osallistumisen yrityksenne kokouksiin.

webinaarit

Nykyaikainen ja edullinen tapa yrityksesi viestintään.

tiedotustilaisuudet

Julkaise tiedotteet, uutiset tai kuulumiset suoraan kohdeyleisösi saataville. 

haastattelut ja keskustelutilaisuudet

Lähetä asiantuntijahaastattelut sekä paneelikeskustelut korkealaatuisena live-lähetyksenä reaaliaikasesti etäyleisön katsottavaksi.

yleisöluennot

Osallista laaja yleisö vuorovaikutteisen live-lähetyksen avulla.

 

podcastit ja videocastit

Nykyaikainen ja edullinen viestintäkanava yrityksesi viestintään.

tapahtumat

Kysy tarjous myös kokonaisvaltaisista tapahtumatuotannoista.

Usein kysyttyä

Laiteriippumaton?

Kaikki webcast- ja streaming-palvelumme toimivat kaikilla laitteilla joilla on käytössään internet-yhteys sekä moderni verkkoselain.

palvelumalli?

Palvelumme ei sisällä piilokustannuksia tai muita ikäviä yllätyksiä. Teemme aina kaikki toteutukset täysin läpinäkyvästi ja kustannusrakenne noudattaa aina avaimet-käteen periaatetta.

Tallenne?

Jokaisesta toteutuksesta voimme toimittaa myös tallenteen osana projektin päätöstoimia. Tallennetta voidaan myös jälkieditoida toiveiden mukaisesti.

 

All inclusive?

Toimitamme tarvittaessa projekteihin kaiken tarpeellisen kuvauskalustosta, mikrofoneista, henkilöstöstä ja sovellusalustoista ja logistiikasta lähtien.

Joustavuus?

Pienen toimijan etuja ovat ketteryys, korkea mukautumiskyvykkyys sekä matala organisaatio. Tämän lisäksi verkostoomme kuuluu monia muita toimjoita, jotka mahdollistavat meille kokonaisvaltaisen palvelukokonaisuuden toimittamisen. 

Missä kuvata?

SMG-mediapalveluiden yhteistyöverkostossa on monia toimijoita sekä yhteistyötahoja, joiden avulla olemme saaneet toteutettua kuvauksia ja videotallenteiden luomisia monenlaisissa ympäristöissä. Kysy siis rohkeasti eri vaihtoehtoja.

Vuorovaikutus?

Broadcast-alustamme sisältää myös mahdollisuuden osallistaa katsojia mm. chatin ja äänestyksien avulla. Vuorovaikutuksen avulla tuot lähetyksen katsojat osaksi lähetystä. Pystymme myös osallistamaan katsjoia mm. NDI-tekniikan avulla.

ominaisuuksia?

Edellä mainittujen lisäksi ominaisuuksia ovat mm: kutsuvieras-listaus, palautekysely, tunnistautuminen, kävijäseuranta ja analyysit, rinnakkaisohjelmat (esim Teams, PowerPoint), logojen tuonti, esittelytekstit, videota, musiikkia ja monia muita toimintoja.

Referenssit

yhteistyö kanssamme on helppoa

 

Koko toimintamme tärkein arvo on asiakastyytyväisyys sekä aidon lisäarvon tuottaminen. Tästä syystä selkeät ja yhdessä sovitut tavoitteet ovatkin meille äärimmäisen kallisarvoista, jotta voimme varmistaa onnistuneen yhteistyön jokaisessa toteutuksessamme.

Yhteistyö kanssamme on asiakkaillemme helppoa, luotettavaa ja mahdollisimman vaivatonta, mutta toteutus on aina tarkimmatkin laatukriteerit täyttävä kokonaisvaltainen tuotanto.

Jokainen tuotanto on aina erilainen ja erityinen. Lähetä meille postia ja palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä

11 + 15 =